Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Mahşer-i Cümbüş için flaş karar!

Star Tv'de ekrana gelen eğlence dolu program Mahşer-i Cümbüş yeni bir karar aldı. Doğaçlama formatı ile seyirciye keyif dolu anlar yaşatan Mahşer-i Cümbüş artık çok daha heyecanlı. Sürpriz konukları ile son değişiklikler...

|

Doğaçlama tiyatro formatını ekranlara kazandıran, eğlenceli şov programı Mahşer-i Cümbüş, artık canlı yayınla Cuma akşamları ekrana gelecek.

Burak Satıbol, Ayhan Taş, Dilek Çelebi, Ayça Işıldar Ak, Özlem Türay ve Yiğit Arı gibi başarılı oyuncuları kadrosunda bir araya getiren “Mahşer-i Cümbüş” birbirinden renkli oyunlar ile izleyenleri eğlendirmeye devam edecek.

Seyircilerin de oyunlara aktif olarak katıldığı programda birbirinden eğlenceli skeçler ile renkli görüntüler yaşanacak.

Mahşer-i Cümbüş’ün yönetmen koltuğunda “İşler Güçler” “Kardeş Payı” gibi fenomen olmuş dizilerle; gişe rekortmeni “Düğün Dernek”in senarist ve yönetmenliğini yapan Selçuk Aydemir oturuyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.