Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Mahsun Kırmızıgül'ün kızıyla alışveriş keyfi

Mahsun Kırmızıgül geride bıraktığımız gün kızı Lavin ile birlikte İstinyePark'da objektiflere takıldı. Öğle saatlerinde alışveriş merkezine gelen baba-kız, uzun süre el ele alışveriş yaptı.

|

53 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül, önceki gün Ece Binay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Lavin ile İstinyePark'da görüntülendi. El ele alışveriş turu yapan baba-kız, gazetecilerin fotoğraf isteğini geri çevirmeyerek; kameralara poz verdi.

Ayaküstü muhabirlerle konuşan ve çekilen fotoğraflara bakarak, "Çok güzel çıkmışız, teşekkürler" diyen Kırmızıgül, 3 Şubat'ta vizyona girecek olan "Prestij meselesi" filmi hakkındaki sorulara cevap vermek istemedi.

Basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği ayaküstü sohbet sonrası kızıyla alışverişe kaldığı yerden devam eden başarılı şarkıcı, akşam saatlerinde alışveriş merkezinden ayrıldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.