Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

MAHSUN ‘MUCiZE’Si

Her filmi bir öncekinden daha çok izlenen Kırmızıgül, ‘Mucize’nin 6 haftada yaptığı 3.5 milyonluk gişeyle kendi rekorunu da kırdı

|

Mahsun Kırmızıgül’ün son filmi ‘Mucize’, 6. haftasında 3 milyon 529 bin 471’i aşan gişesiyle geçen yıl ve bu yıl vizyona giren tüm yerli ve yabancı filmleri geride bırakarak zirveye yerleşti. Kırmızıgül’ün filmleri arasında en çok gişe yapan ‘New York’ta Beş Minare’yi 13 haftada 3 milyon 474 bin 459 kişi izlemişti. Böylece Kırmızıgül kendi rekorunu da kırmış oldu.

Yapımcı Murat Tokat, yol arkadaşına övgüler yağdırdı: “Mahsun’un her filminin bir öncekinden daha çok izlenmesi, ne kadar doğru yolda olduğunu gösteriyor. Kimse kusura bakmasın ama yaptığı filmler ortada, çok çalışıp, zor işlerin altına imza atıyor. Yılmaz Güney, Yavuz Tuğrul, Şerif Gören ve Nuri Bilge Ceylan gibi onun da kendi sinema dili var artık.”

Mahsun Kırmızıgül sineması:
-
‘Beyaz Melek’: 52. haftada 2 milyon 32 bin 410
- ‘Güneşi Gördüm’: 14. haftada 2 milyon 566 bin 135
- ‘New York’ta Beş Minare’: 13. haftada 3 milyon 474 bin 459
- ‘’Mucize’: 6. haftada 3 milyon 529 bin 471


© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.