Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Maria ile Mustafa' dizisinin okuma provasında eğlenceli dakikalar

Çekimleri Kapadokya Ürgüp’te başlayacak olan, ATV ekranlarının yeni dizisi 'Maria ile Mustafa’nın okuma provaları geçtiğimiz gün İstanbul’da gerçekleşti. Provada ilk kez bir araya gelen oyuncuların, neşeli ve enerjik tavırları objektiflere de yansıdı.

|

Sosyal mesafe kurallarına uygun ve maskeli şekilde gerçekleşen 'Maria ile Mustafa'nın okuma provalarında, usta yönetmen Faruk Teber yönetmenliğinde, oyuncular karakterlerine ilk kez hayat verdi.

Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria ile Ürgüp’ün tanınmış ailesinin veliahtı olan Mustafa’nın aşk hikayesini konu alan dizi; bu aşk içindeki gerilimi, imkansızlığı ve ikilinin yaşadıkları büyük zorlukları ekranlara taşıyacak.

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, 'Maria ile Mustafa dizisinin başrollerini Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent paylaşırken, projede Ezgi Çelik, Haki Biçici, Haldun Boysan ve Hülya Gülşen gibi birçok oyuncu rol alıyor.

Yabancı bir kızla, Türk bir gencin aşkını konu alan 'Maria ile Mustafa' yakında ATV ekranlarında olacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.