Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Masterchef Ayyüce kimdir, kaç yaşında? Masterchef Ayyüce nereli?

Masterchefi'in yeni bölüm fragmanında geçmiş sezon yarışmacılar yer aldı. Masterchef'in yeni bölümüne katılan eski yarışmacılardan biri ise Ayyüce oldu. Peki Masterchef Ayyüce kimdir, kaç yaşında?

|

Masterchef'te rekabet tüm hızıyla devam ediyor. Masterchef'in yeni bölümünde eski yarışmacılar yer alacak. Ayyüce, yeni bölümde olacak geçmiş sezon yarışmacıları arasında bulunuyor. Peki Masterchef Ayyüce kimdir, kaç yaşında?

MASTERCHEF AYYÜCE KİMDİR?

Masterchef Ayyüce, 1996 yılında Sakarya’da doğdu. Ayyüce Kamit, 1.68 boyunda. Lise sona kadar Sakarya’da eğitim gören Ayyüce, Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Bunun akabinde, Mutfak Sanatları Akademisi’nde profesyonel aşçılık eğitimi alan Ayyüce, 360 İstanbul adlı restaurantta 4 aylık stajını tamamladıktan sonra bir yıl da aktif olarak orada çalışmaya devam etmiştir. Ardından Marmaris Grand Azur Hotel’in İtalyan Mutfağı’nda üç ay çalışan Ayyüce, İstanbul’a döndüğünde Nicole Restoran’da işe başlamış ve son olarak, 2 yıl pastanede çalışmıştır.

MasterChef 2020’nin ana kadrosunda yer almaya hak kazanan Ayyüce Kamit, mutfak ile yakından ilgilenmektedir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.