Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Masterchef'te Tanya' mı elenecek, eleme adayları kimler? Tanya'nın babası paylaşım yaptı! Masterchef'te kimler potada?

Masterchef eleme adayları belli oldu. Bu haftanın son dokunulmazlık oyunu dün ekranlara geldi. Masterchef'te 4 eleme adayı Kırmızı takımdan, 2 eleme adayı ise Mavi takımdan oldu. Peki 31 Ekim Masterchef eleme adayları kimler oldu, potaya hangi isimler girdi?

|

Masterchef eleme adayları dün yayınlanan bölümde açıklandı. Masterchef'te bu haftanın son dokunulmazlık oyununda yarışmacılar pizza yaptı. Kırmızı takım 4-2'lik skor ile dokunulmazlık oyununu kazandı. Masterchef eleme adaylarında Tanya'nın babasının yaptığı paylaşım dikkat çekti. Peki 31 Ekim Masterchef eleme adayları kimler oldu?

31 EKİM MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Masterchef'te Mavi takımda dün dokunulmazlığı kazanan Ayyüce, eleme adayı olarak Uğur'un simi verdi. Mavi takımın kendi içerisinde gerçekleştirdiği oylama sonucunda eleme adayı olan bir diğer isim ise Eray oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER?

Tanya

Serhat

Furkan

Barbaros

Tanya

Eray

MASTERCHEF'TE TANYA MI ELENECEK?

Tanya'nın babası Alkan Kilityalı, sosyal medya hesabından kızının fotoğraflarını yayınlayarak, "Olsun be güzelim 100.000 kişi içinden son 12'ye kalmak bizim için büyük bir gururdu. Kalbimizdesin sen bizim gururumuzsun, sen bizim gerçek şampiyonumuzsun" ifadelerini kullandı.

Bu paylaşım sonrasında Tanya'nın elendiği düşünüldü.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.