Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

MasterChef Esra Tokelli neden rahatsızlandı? Bireysel dokunulmazlık oyununda neden yok?

MasterChef heyecanı sürerken Esra Tokelli rahatsızlandı. Bu gelişme sonrası MasterChef Esra neden rahatsızlandı? Bireysel dokunulmazlık oyununda neden yok? sorusu bayağı yöneltilmeye başlandı.

|

MasterChef'te yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı ve kırmızı takım yarışmayı kaybetti. Yarışmada üzücü bir olay gelişti ve Esra Tokelli rahatsızlandı. Bu gelişmenin hemen ardından MasterChef Esra Tokelli neden rahatsızlandı? Bireysel dokunulmazlık oyununda neden yok? soruları sorulmaya başlandı.

ESRA TOKELLİ NEDEN RAHATSIZLANDI?

Konu hakkında Şef Danilo Zanna açıklama yaptı ve Esra'ya rahatsızlandığı için izin verdiklerini söyledi. Esra daha önce de bir bölümde tansiyon sorunu yaşayıp dinlendirilmişti.

ESRA TOKELLİ'NİN BİYOGRAFİSİ

Hayata gözlerini 1979 yılında İstanbul’da açan Esra Tokelli, ev hanımıdır ve geçimini, dışarıdan aldığı yemek siparişleri ile sağlamaktadır.

24 yaşında bir oğlu olduğunu ifade eden Tokelli, “şu an en çok istediğim yerdeyim, MasterChef’teyim” diyerek yarışmaya olan ilgisinin altını çizmektedir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.