Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

MasterChef Fatma nereli, kimdir? MasterChef'in ilk ana kadro yarışmacısı Fatma Polat kaç yaşında?

Fatma Polat, MasterChef Türkiye 2021'in ilk yarışmacısı oldu. Düelloya kalan 6 kişi arasından en iyi tabağı çıkararak MasterChef'in ilk yarışmacısı olmaya hak kazandı. Peki, Fatma Polat kimdir, nereli, kaç yaşında?

|

Masterchef Türkiye 2021 yarışmasının ana kadrosunda mücadele edecek ilk isim olan Fatma Polat, hayat hikayesi ile hem jüriyi hem de diğer yarışmacıları etkiledi. Üç çocuk annesi Polat, başarılı tabakları ile yarışmanın iddialı isimlerinden. İşte, MasterChef Fatma hakkında...

MASTERCHEF FATMA KİMDİR?

Polat, yarışmaya İstanbul'dan katılıyor ancak aslen Sivaslı'dır. 38 yaşındaki Fatma Polat üniversitede psikoloji ve sosyoloji okuyor. Aynı zamanda aile danışmanlığı yapıyor. Üç çocuğu bulunuyor. Boks sporuyla ilgilendiğini belirten yarışmacı, MasterChef 2021'nin ilk yarışmacısı oldu.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.