Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Masterchef Hasan kimdir, kaç yaşında? Masterchef Hasan ne iş yapıyor?

Masterchef Türkiye, yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Masterchef'in dikkat çeken isimlerinden biri ise Hasan. İzleyiciler Hasan'ın yaşamını merak ediyorlar. Peki Masterchef Hasan kimdir?

|

Masterchef'te yarışmacılar birbiri ile kıyasıya yarışıyorlar. Hasan Biltekin, bu hafta Mavi takımda yarışıyor. Yemekleri ile dikkat çeken Hasan'ın yaşamı araştırılan konular arasında bulunuyor. Peki Masterchef Hasan kimdir?

MASTERCHEF HASAN KİMDİR?

Hasan Biltekin, 27 yaşında ve aslen Nevşehirlidir. 184 cm boyunda ve 78 kilogram ağırlığında olan yarışmacı, Liseyi Turizm Otelcilik Okulu’nda tamamladı. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu Mezunudur. Biltekin, 2 yıl boyunca üniversitenin takım kaptanlığı görevini yerine getirdi.

Ulusal ve Uluslararası yarışmalarda altın, gümüş, ve bronz, toplamda 18 madalya ve kupa kazandı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.