Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

MasterChef'te eleme adayları kimler oldu, potaya hangi isimler gitti? MasterChef'te bireysel dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef'te bu haftanın ikinci takım oyunu dün akşam ekrana gelen bölümde gerçekleştirildi. Şefler tarafından Kırmızı ve Mavi takımdan İspanyol mutfağına ait 5 ayrı yemek yapmaları istendi. Yarışmacıların birbirlerine bağlı olarak gerçekleştirildikleri mücadelede kazanan takım bu hafta 3-2'lik skorla Kırmızı takım oldu. İkinci takım oyununu kaybeden Mavi takım kendi içinde bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Bireysel dokunulmazlığı bu hafta Mavi takımda kazanan isim Esra oldu. Peki MasterChef'te eleme adayları kimler oldu?

|

MasterChef 2020 dün akşam ikinci takım oyunu oynandı. Bu hafta Mavi takım kaptanlığını yapan Uğur karşısına rakip olarak Sefa'yı seçmişti. Kurulan Mavi ve Kırmızı takımların ilk karşılaşmasında kazanan takım Mavi takım olmuştu. Dün akşam ekrana gelen ikinci takım oyununu kazanan takım ise Kırmızı takım oldu. Şefler tarafından İspanyol mutfağına ait lezzetlerin yapılması istendi. Bir soğuk bir sıcak tapas isteyen şefler bunun dışında Paella isteyen şefler ek olarak bir ana yemek ve tatlıyı da takımların tercihine bıraktı. Peki MasterChef 2020'de 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu?

MASTERCEHFTE 3. VE 4. ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef'te bu hafta 3. ve 4. eleme adayları belli oldu. Bireysel dokunulmazlığı Mavi takımda dün akşam kazanan isim Esra olurken haftanın 3. eleme adayı olarak potaya Emir'i gönderdi. Takım arasında yapılan diğer oylamanın ardından haftanın 4. eleme adayı olan isim ise Uğur oldu.

 

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.