Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Masumlar Apartmanı 12. yeni bölüm fragmanı yayımlandı! Masumlar Apartmanı 11. son bölüm

Masumlar Apartmanı yaşanmış gerçek hikayesi ile son dönemin popüler dizilerinden biri haline geldi. Salı akşamları izleyeni ekrana kitleyen Masumlar Apartmanı 12. yeni bölüm fragmanı paylaşıldı! Gülben'in Esat'a olan aşkı başta Esra olmak üzere herkesi perişan hale getirir. İşte, Masumlar Apartmanı 11. bölüm detayları...

|

Masumlar Apartmanı 11. son bölüm 24 Kasım Salı akşamı TRT1'de izleyenin beğenisine sunuldu. Dizinin son bölümünde; aşka küsen Safiye onca yılın ardından ilk aşkını karşısına görmüştür ve artık içi içini yer. Gülben ise Esat'ın sevgisiyle kendini kaybeder, bu anlarda İnci ona el uzatır. Ancak bu sırada en yakın arkadaşı Esra ise İnci'nin aşk sarhoşu olduğunu düşünerek kahrolur. Han, Gülben'in gerçek olmayan sevda nedeniyle herkese zarar vermesinden ötürü zor durumda kalmıştır. Masumlar Apartmanı son bölümde neler oldu?

Oyuncuları ile büyük beğeni toplayan TRT1'in son dönemde en çok izlenen  ve sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 12. yeni bölüm fragmanında, onca yılın ardından sonunda aşkıyla burun buruna olan Safiye, unuttuğu hislerle yüzleşir. Artık Han ve İnci'nin yanı sıra Safiye'de büyük bedeller verecektir.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Herkes Safiye’nin aşka düşman olduğunu düşünürken, Naci’nin gelişi onun tüm duygularını alt üst eder. Eski hatıraları yerlerinden bir bir çıkar ve Safiye’yi gafil avlar. Safiye onu karşı pencereden görme ihtimaliyle bile baş edemezken, Naci nin atacağı bir adımla daha da sarsılacaktır. Gülben ise Esat’ın evine giderek herkesi şaşırtmış, Han ve Esat’ı zor durumda bırakmıştır. İnci devreye girip tatsız bir olay yaşanmaması için elinden geleni yapar. Han’ın hayatındaki zorlukları daha da yakından gören İnci, onun yükünü hafifletmeye çalışır. Bu uğurda en yakın arkadaşı Esra’yla arasının bozulmasını bile göze alacaktır. Memduh okul kredisini ödemek için torunlarından gizli taksiciliğe başlar. Safiye Han’ın ardından Gülben’i de kaybedeceğine inanır. Yalnız öleceğini söyleyen annesinin haklı çıkmasından korkmaktadır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.