Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Masumlar Apartmanı'nın afişi yayınlandı

TRT 1’in yeni dizisi ‘Masumlar Apartmanı’, 15 Eylül Salı günü izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

|

Gerçek bir hayat hikayesiyle izleyicilerin karşısına çıkacak olan 'Masumlar Apartmanı' dizisi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun 'Madalyonun İçi' romanından esinlenerek hazırlandı. 15 Eylül’de TRT 1’de başlayacak olan yapımın afişi yayınlandı.

Dizinin konusu şöyle:
"Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. Aşk, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mı? Derenoğlu ailesine karşı verilecek bu savaşı aşk kazanacak mı?"

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.