Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Matt Damon'dan hayranlarına kötü haber

Oscar ödüllü aktör Matt Damon, 2002 yılında bu yana hayat verdiği 'Jason Bourne' karakterini başka bir oyuncuya devredeceğini açıkladı. İlk filmi 214 milyon dolar hasılat yapan seri, ilk günden beri büyük ilgi görüyor.

|

Matt Damon, önümüzdeki günlerde vizyona girecek olan 'Bourne' serisinin beşinci filmi 'Jason Bourne'un Güney Kore'deki galasında hayranlarına kötü bir haber verdi.

2002 yılından beri canlandırdığı 'Bourne' karakterini başka bir oyuncuya devredeceğini açıklayan usta aktör, "Rolü devredecek olmak benim için iyi bir şey" şeklinde konuştu.

45 yaşındaki oyuncu, yönetmen koltuğunda yine Paul Greengrass’ın oturduğu yeni filmin galasında, kırmızı halıda rol arkadaşları Alicia Vikander ve Julia Stiles'la birlikte objektiflere poz verdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.