Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Mehmef şef çılgına döndü! 'Arkadaşlar lütfen saygı'

Masterchef'in ekrana gelen son bölümünde yarışmacılar ödül oyunu için mücadele etti. Yarışmacılar yumurta ürününden tabaklar çıkardı. Kazanan isim belli olurken Mehmef şefin sinirlenmesi yarışmaya damga vurdu.

|

Masterchef All Star'da ödül oyunun ilk etabında kırmızı ve mavi takım yarışmacıları düello yaptılar. Düelloda yumurta ile yemekler hazırladılar. Yarışmacılar, İspanyol omlet, soğanlama, menemen, scotch egg, tornado omlet, loco moco, egg benedict, kaymaçina, yumurtali gide ve egg tart yaptılar.

Yarışma sırasında yumurta ürününde 4 tabak kaldığı sırada Mehmet şefin sinirlendiği anlar damga vurdu. Mehmet şef 'Son bir dakika' dediği sırada Tahsin araya girdi. Tahsin'in araya girmesine sinirlenen Mehmef şef, "Şeflerin, sözünün bitmeden sözünün kesilmesinden sıkıldım. Yeter. Sabahtan beri süre söyleyemiyoruz, yukarıdakiler durmuyor. Arkadaşlar lütfen saygı" dedi.

Daha sonra Tahsin ve Suna yemeklerini şeflere sundu. Yumurtalı pideyi en başarılı yapan isim Tahsin oldu. Yumurta oyununda kazanan takım kırmızı oldu. Yumurta etabını başarılı geçen kırmızı takım aşure yaptı. Son ikiye Sefa ve Eda kaldı.

ÖDÜLÜ KAZANAN BELLİ OLDU

Ödülü kazanan isim Eda oldu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.