Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Mehmet Ali Erbil torunuyla buluştu

Zorlu bir tedavi süreci geçiren Mehmet Ali Erbil, yeniden yürümeye başlamıştı. Erbil, aylar sonra kızı Sezin Erbil'den olan torunu Elisa ile buluştu.

|

Kaçış sendromu hastalığı nedeniyle 235 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu olan şovmen Mehmet Ali Erbil, sonunda ayağa kalktı. Erbil, aylar  torunu Elisa'nın yanına gitti. Ünlü şovmen, sosyal mesafe kuralına uyarak torununu araç içerisinden sevdi.

"İKİ YIL SONRA İLK TIRAŞIM"
Sağlık durumu günden güne iyiye giden Erbil, Instagram hesabından banyoda sakal tıraşı olduğu anları paylaşmıştı. 63 yaşındaki ünlü şovmen, gönderisine "İki yıl sonra ilk tıraşım, şükürler olsun" notunu düşmüştü.

“FİŞİMİ ÇEK"
Mehmet Ali Erbil, geçirdiği zor günleri anlatırken, başlarda hiç iyileşemeyeceğini düşündüğünü ve doktor kardeşine "Eğer böyle yaşayacaksam benim fişimi çek" demişti.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.