Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Mehmet Yılmaz Ak'tan 'Yargı' dizisine zorunlu veda!

Pınar Deniz (Ceylin) ve Kaan Urgancıoğlu'nun (Savcı Ilgaz) başrolde yer aldığı, Ay Yapım imzalı, senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin'in oturduğu 'Yargı', merak uyandıran hikayesiyle hız kesmeden devam ederken, dizide zorunlu bir veda yaşandı.

|

Ay Yapım şirketi, Kanal D'de pazar akşamları yayınlanan, her bölümde heyecanın bir an olsun düşmediği Yargı dizisinde 'Savcı Pars' karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak'ın, reyting rekortmeni diziden ayrıldığını duyurdu.

"DOKTOR RAPORU SUNDU, KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI"

Açıklamada, Mehmet Yılmaz Ak'ın yaşadığı sağlık sorunları gerekçesiyle diziye veda ettiği belirtildi.

Yargı dizimizin oyuncularından Mehmet Yılmaz Ak yaşadığı sağlık probleminin çalışmasına mani olduğunu belgeleyen uzman doktor raporunu yapım şirketimize sunmuş ve projemizden kendi isteğiyle ayrılmıştır. 'Yargı' hız kesmeyen hikâyesiyle seyirci izleyici ile buluşmaya devam edecek.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.