Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Melike Güner uzun bir aradan sonra ekranlara dönüyor

2000’li yıllara damgasını vuran, Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımlarından biri olan 'Doktorlar' dizisinde canlandırdığı 'Zenan' karakteriyle tanınan Melike Güner, altı yıl aradan sonra yeni bir projeyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

|

'Hayat Bağları', 'Ekmek Teknesi', 'Gülbeyaz' ve 'Dadı' gibi dizilerde boy gösteren ancak 'Doktorlar' dizisinde canlandırdığı 'Zenan' karakteriyle hafızalara kazınan Melike Güner, altı yıl aradan sonra ekrana dönmeye hazırlanıyor.

'Doktorlar' dizisinden sonra İffet, Merhaba Hayat ve Böyle Bitmesin adlı yapımlarda yer alan Güner, evlenip ikiz bebek sahibi olduktan sonra setlere ara vermişti.

Altı yıl sonra ekranlara dönecek olan Güner, Fox TV ekranlarında yayınlanacak 'Yalancılar ve Mumları' dizisinde rol alacak. Oyuncu, dizide 'Şerife' karakterine hayat verecek.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.