Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Melis İşiten: Annem gibi güleceğim diyen bir kızım var!

Geçtiğimiz haftalarda boşandığı eşi Uraz Kaygılaroğlu'yla birlikte çekildiği fotoğraflarıyla gündeme gelen Melis İşiten, Instagram hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Kızı Ada ile çekilen karelerini sık sık takipçileriyle paylaşan İşiten, son gönderisinde kızının kendisine benzemek istediğinden bahsetti.

|

Yaklaşık 6 ay önce oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile yollarını ayıran Melis İşiten, sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor. Geçen hafta, eşiyle boşandıktan sonra ilk kez aynı karede görülen İşiten, son gönderisiyle takipçilerini mutlu etti.

Kızı Ada ile çekilen kareyi Instagram hesabından yayınlayan güzel oyuncu, kızının bir konuşmasını da paylaştı.

İşiten, fotoğrafa yazdığı satırlarda, "Kalbim. Beraber büyüdüğüm. Ona “sen büyüyünce ne olacaksın?” diye soran apartman görevlisi Şahin ağabeyimize, 'Ben annem gibi gülücem' diye cevap veren bir kızım var. Diyeceklerim bu kadar" dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.