Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Mi acaba?

Mi acaba?

|


       Kadir İnanır ile Buket Saygı arasındaki taciz olayı her geçen gün yeni bir boyut kazanıyor. Tahminimiz o ki, karşılıklı açılan davalar başladığında bu iş daha da renkli bir hal alacak.
       Hayli zamandır suskun duran Buket Saygı bir konuştu, pir konuştu.
       Saygı’nın arkadaşımız İpek Durkal’a yaptığı açıklama pazar günü gazetemizde yayımlandı.
       Saygı’nın söylediklerinin satır aralarında bir hayli dikkat çeken, üzerinde durulması gereken ayrıntılar var.
       Örneğin Saygı, yıllardır Kadir İnanır’ı tanıdığını sanan bizlerin bile bilmediği sırlarını açıklıyor.
       Saygı, İnanır’ın yeğeni Hüseyin İlker’le aralarında bir ilişki olup olmadığı şeklindeki soruya ise şu yanıtı veriyor:
       “Asla... Zaten beni en çok Hüseyin şaşırttı. ‘İlk kez biri bu adama bu kadar karşı çıkıyor. Helal olsun sana’ diyen biri. Dokuz yaşından beri Kadir İnanır tarafından yetiştirilmiş. Bana aile hakkında her şeyi anlattı. Yoksa ben, Kadir İnanır’ın Büyükçekmece’deki yakın akrabasının kız arkadaşı Funda Öncü’yü ayartıp uzun süre beraber olduklarını ve akrabası ile görüşmediğini nereden bilebilirim?"
       Saygı, İnanır’ın birkaç sırrını daha ifşa ettikten sonra sözünü şöyle noktalıyor:
       “Bunları hep Hüseyin anlatıyordu."
       Şimdi, bizim asıl merak ettiğimiz şu:
       Bir erkek, bu tip itirafları hele hele de bunlar büyük vefa borcu olduğu bir insana aitse, bir kadına niye ve hangi ortamda anlatır?
       Saygı, “itirafçı" Hüseyin İlker ile arasında özel bir ilişki olmadığını söylüyor.
       Gerçekten öyle mi acaba?

       Salkım’dan sanat müziği
       Yazdıklarımızı takip edenler bilir. Yaptığımız bir haber nedeniyle hayli zamandır Yeşim Salkım’la küs idik. Bir adım o attı, bir adım da biz... Sonunda başrolünü oynadığı “Şarkıcı" filminin Cilveli 13 adlı meyhanedeki yemeğinde buluştuk. Aylar sonra “Nerede kalmıştık" deyip, aramızdaki buzları erittik.
       Yemekte filmin oyuncuları; Berhan Şimşek, Nurseli İdiz, Erdinç Akbaş, Settar Tanrıöğen de vardı. Cilveli 13’te sahneye çıkan Cenk Eren, söyledikçe oyuncular coştu. Eren, prodüktörü Salkım’ı da sahneye çıkardı. Yakında sanat müziği eserlerinin yer aldığı bir albüm çıkaracağını açıklayan Salkım, önce “Güz Gülleriöni söyledi, ardından “Keskin Bıçak", “Dönülmez Akşamın Ufkundayım", “Bir Demet Yasemen", “Huysuz ve Tatlı Kadın" ile “Sen Ağlamaöyı seslendirdi. Salkım, “Ben Sende Tutuklu Kaldım"ı ise Burçin Atılgan - Berhan Şimşek çifti için okudu.
       Salkım, sanat müziği parçalarını yorumlamakta oldukça başarılıydı...



© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.