Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Milano’da moda rüzgarı

Bu yıl 19-25 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Milano Moda Haftası, ünlü tasarımcıları ve süper modelleri ağırlamaya devam ediyor.

|

Şık tasarımlar
İtalyan moda devi Fendi, kadın sonbahar-kış 19-20 koleksiyonunu tanıttı. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ve 1965’ten beri markayla çalışan Karl Lagerfeld’in tasarladığı son koleksiyonu, aralarında Gİgi-Bella Hadid kardeşlerin de bulunduğu ünlü modeller sergiledi. Birbirinden ünlü influencer’ların katılığı defilenin sonunda efsanevi modacı videoyla anıldı.

Süslü kadınlar
Moschino, ‘süslü kadınlar’ imajıyla karşımıza çıktı. Irina Shayk, Joan Smalls ve Bella Hadid’in de aralarında bulunduğu ünlü modellerin yürüdüğü moda şovu, izleyenlerden tam not aldı.

Gotik detaylar
Kaia Gerber ve Cara Delevingne’in boy gösterdiği Prada defilesi, güne damgasını vurdu. Gotik detayların yer aldığı tasarımlar, modaseverler tarafından büyük beğeni topladı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.