Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Milyoner'de öğretmen adayının bilemediği soru şaşırttı!

'Kim Milyoner Olmak İster'de Dokuz Eylül Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencisi olan Selin Engin, bilemediği soruyla ekran başındakilere saç baş yoldurttu.

|

ATV'de Murat Yıldırım'ın sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına, İzmir'den katılan Selin Engin'in bilemediği soru damgasını vurdu.

Dokuz Eylül Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencisi olan Engin, "Kaşma çatını, gas baza, yarayan kanasıdır gibi ifadeler hangisine örnektir?" sorusunu görünce "Şu an resmen aklım durdu" dedi.

Doğru cevap 'Dil sürçmesi' yerine "Ünsüz benzeşmesi" yanıtını verip elenen 21 yaşındaki yarışmacı, hem Murat Yıldırım'ı hem de ekran başındakileri şakına çevirdi.

"Of inanamıyorum ya" diyen Engin'e, ünlü sunucunun tepkisi "Enteresan ama çok da kolay bir soru" şeklinde oldu. Öğretmen adayı, yarışmadan bin TL ile ayrıldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.