Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Misafir dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Misafir dizisi ilk bölüm ne zaman ekrana gelecek?

Fox TV ekranında yayımlanmaya başlayacak olan ve ilk fragmanı yayımlanan Misafir dizisi ilk bölümün ekrana geleceği tarih ve oyuncu kadrosu ortaya çıktı. Dizinin başrollerinde Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy yer alıyor. Peki Misafir dizisi ne zaman ekrana gelecek? İşte konusu ve oyuncu kadrosu...

|

Misafir dizisi ilk bölüm ekrana geleceği tarih belli oldu. Perşembe akşamları Fox TV ekranında izleyici ile buluşacak olan Misafir dizisi yayımlanan ilk bölüm fragmanı izleyiciden tam not aldı. Travmatik bir çocukluk geçirmiş olan Gece karakterine hayat verecek olan (Hazal Kaya) ile eşini yeni kaybetmiş ve üç çocuğu ile kalmış Erdem (Buğra Gülsoy'un hikayesi dizide konu alınacak

MİSAFİR DİZİSİ OYUNCULARI

Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın yanı sıra Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi başarılı isimler de yer alıyor.

MİSAFİR DİZİSİ KONUSU

Misafir dizisinde travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadın olan Gece (Hazal Kaya) ve eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir baba olan Erdem’in (Buğra Gülsoy) umut dolu karşılaşma hikayesi konu alınacak.

MİSAFİR DİZİSİ İLK BÖLÜM NE ZAMAN EKRANA GELECEK?

Misafir dizisi ilk bölüm 4 Kasım Perşembe akşamı ekrana gelecek. Dizi Fox TV ekranında izleyici ile buluşacak.

 

 

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.