Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Moda haftasının kapanışına damgasını vurdu

.

|

İstanbul Fashion Week’in kapanış defilesini yapan AVVA için İstanbul’a gelen Madonna’nın eski sevgilisi top model Tony Ward, açılış ve kapanışını yaptığı defilede moda severlerden büyük ilgi gördü. Şık, dinamik ve stil sahibi modern erkeğin tüm ihtiyaçlarına cevap veren AVVA’nın, IFW kapsamında 13 Ekim 2012 Cumartesi akşamı sergilediği 2013 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu yeni çizgileriyle tüm zevklerin kesişim noktası olacak. Yenilikçi duruşuyla hayatı kolaylaştırmayı hedefleyen AVVA’nın 4P (Project, Play, Poison ve Protocol) ana başlığı altında topladığı koleksiyon büyük beğeni toplarken defilenin açılış ve kapanışını dünyaca ünlü top model Tony Ward yaptı.

Bir süre önce İstanbul’da muhteşem bir konser veren Madonna’nın sevgilisi olarak olarak zihinlerde yer edinen Tony Ward, defile öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada gerek Türk kadınını, gerek Türk erkeğini fiziksel olarak çok güzel bulduğunu belirterek, Türk insanında özellikle karakteristik burunu çok beğendiğini söyledi. Defile öncesinde ünlü model Didem Soysal ile tanışıp bir süre sohbet eden Ward, kendisine yöneltilen sorulara şu yanıtları verdi:

• Istanbul zengin bir tarihi ve kültürü içinde barındıran bir şehir. Tarihle yakından ilgilenen biri olarak Türkiye'ye dönüp tarihi yerleri gezmek ve Türk kültürünü daha yakından tanımak, ve ailemle Türkiye'ye tatile gelip Güney'de ki sahil şeridini gezmek isterim.

• Türkiye'de yaptıkları işle anlam katan ünlü isimleri ve Türk modasını daha yakından tanımak isterim. Bir daha ki Türkiye ziyaretim öncesi ön araştırma yapıp geldiğimde bu konularla ilgili görüşlerimi sizlerle paylaşacağım.

• Türkiye'de bir sinema filminde oynamak mı? Sinemayla yakından ilgilenen biri olarak tabi ki isterim.

MADONNA İLİŞKİM ÖNCE GÖKLERE ÇIKARILDI SONRA YERDEN YERE VURDU

• Madonna'yla olan ilişkim kariyerimi yüzde 50 olumlu yüzde 50 olumsuz etkiledi diyebilirim. Böyle büyük bir isimle göz önünde bir ilişki yaşadığınızda tüm ilgi sizin üzerinize toplanıyor. Hollywood basını beni o dönemde el üstünde tuttuğu kadar Madonna'dan ayrıldıktan sonra aynı oranda yerden yere vurdu.

• Kişiliğimi tarif etmek gerekirse dünyaya çok geniş bakan, algıları açık bir insanım. Gerçeği tüm çıplaklığıyla görüyorum ve ağzımdan sadece ama sadece gerçek çıkıyor.

• Boynumda ki kolyede taşıdığım yüzük eşimle olan ebedi aşkımızı ve evliliğimizi simgeliyor. Parmaklarımda çok fazla yüzük olduğu için bu yüzüğü boynuma taşımaya karar verdim.” Dünyanın en çok kazanan süpermodelleri arasında yer alan Tony Ward, modellliğin yanı sıra, dansçı, aktör, müzisyen, yazar, yapımcı ve ressam kimlikleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

AVVA / 4P Dünyada 3 binin üzerinde noktada erkek modasını seçkin tüketicileriyle buluşturan AVVA, yeni sezonu dört farklı konsept ile karşılıyor. Koleksiyonunu “4P” kurgusuyla Project, Play, Poıson ve Protocol ana başlıkları altında derleyen marka, koleksiyon bölünmesini ise “Bigbang-büyük patlama” olarak adlandırdı.

İnovatif bakış açısını tasarımla harmanlayan AVVA, aslında her biri yaşamın farklı alanlarına dokunan koleksiyonlarını “4P” ile tek çatı altında buluşturdu.

Project koleksiyonu çalışan adamın ,küçük dokunuşlarla modern şık duruşunu ,pastel renkleriyle sergilerken, Play hafta sonları erkeklerin hem cool hem de sportif görünümünü, canlı renkleriyle bütünlüyor. Posion ise siyah renklerin hakimiyetinde eğlenceyi seven adamın gece şıklığını konu alıyor.

TONY WARD…

Modellik kariyerine 1983 yılında Calvin Klein içgiyim kampanyası ile başlayan ve çok kısa bir sürede uluslararası süpermodel ünvanını alarak Roberto Cavalli, Dolce&Gabana, Chanel, Fendi, Hugo Boss gibi markalarla çalışan Tony Ward, Madonna ile yaşadığı aşkla şöhretini pekiştirdi. Ward, Madonna’nın unutulmaz ve seksi müzik videoları Justify My Love, Cherish ve Erotica’da rol almanın yanısıra ünlü fotoğrafçı Steven Meisel tarafından çekilen Madonna’nın olaylı kitabı “sex” için de poz verdi. Vücüdunda 22 adet dövmesi ile moda dünyasının ikonik “kötü çocuğu” Ward, Steven Maisel, Steven Klein, Karl Lagerfeld, Terry Richardson gibi fotoğrafçılarla çalıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.