Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Moda tutkunları buluştu

Full Figure’un yaratıcısı ve kreatif direktörü Selin Çizmeci, markanın yeni tasarımlarını moda tutkunlarıyla buluşturdu.

|

Full Figure markası, önceki gün Nişantaşı Topağacı’ndaki mağazasında düzenlediği özel bir davetle, moda tutkunlarını buluşturdu. Markanın yaratıcısı ve kreatif direktörü Selin Çizmeci’nin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, koleksiyonlarda yer alan tasarımlar, konukların beğenisini kazandı. Davetliler; kendine güvenen, şehirli, dinamik bir hayata sahip ve günümüz değerlerinin ötesinde hareket edebilen kadınlara hitap eden ürünleri inceleme fırsatı buldu.
40 beden ve üzeri kadınların, ruhlarını özgürce yansıtabilecekleri yeni bir koleksiyona da imza atan Full Figure, renk kullanımındaki cesur yaklaşımı, kumaş ve detaylardaki titizliğiyle de beğeni topladı. 2018 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda, şıklık ve rahatlığı dengeleyen kodların ön plana çıktığı görüldü. Organizasyona, Ayşe Kucuroğlu, İnci Gazioğlu, Şebnem Çapa, Dilek Birgen ve Hande Sezer Pekcan katıldı.


© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.