Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Modellik karakterime uygun'

Antalya’da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıkan Bar Refaeli, karakterine en uygun mesleğin modellik olduğunu açıkladı.

|

Bar Refaeli, karakterine uygun bir meslek yaptığını söyledi. İsrailli yıldız, “Modellik yapmanın en güzel tarafı, heyecan verici ve çok spontan... Uzun yıllar sürdürmeyi düşünüyorum. Onun dışında geleceğe yönelik planlar yapmıyorum” diye konuştu. Sunuculukta eğlendiğini belirten model, oyunculuğu ise sevmediğini anlattı.

Refaeli, “Güzelliğinizi neye borçlusunuz ve nelere dikkat ediyorsunuz?” sorusuna ise, “Bence güzellik içten geliyor. O yüzden kendimi sürekli mutlu ve tatminkâr tutuyorum. Enerjim her zaman yüksektir. Güzellik görüntüden ziyade, içsel bir şey” cevabını verdi. Model, makyajsız da kendini beğendiğini açıkladı.

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.