Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Mohammed Alsaloussi ile barışacak mı? Şeyma Subaşı açıkladı

Uzun süredir yurt dışında yaşayan bir çocuk annesi Şeyma Subaşı, Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile evlilik yolunda ilerleyen 1.5 yıllık ilişkisini bitirdi. Sosyal medya paylaşımında "Yaşadığım sürece saygı gösterin" ricasında bulunan fenomen, Türkiye'ye döndü ve çok konuşulan ayrılığın ardından ilk açıklamasını yaptı.

|

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz hafta 3.1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı mesaj ile bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'den ayrıldığını duyurmuştu.

"BİRLİKTELİĞİMİZİ KARŞILIKLI ANLAŞARAK SONLANDIRDIK"
31 yaşındaki fenomen, "Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

AYRILIĞIN PERDE ARKASI!
Şeyma, "Saygı çerçevesinde ilişkimizi bitirdik" dese de, ayrılığın perde arkasında bambaşka bir neden olduğu iddia edilmişti. Buna göre; Subaşı, arkadaşlarıyla Mısırlı iş insanının dedikodusunu yaptı. Bunu öğrenen Mohammed Alsaloussi, sevgilisiyle tartışmaya başladı. "Ben Türkiye'ye dönüyorum" diyen fenomen, sosyal medyada ayrıldıklarını duyurdu.

HEDİYEYİ GERİ İSTEDİ Mİ?
Magazin gündemine bomba gibi düşen olayın ardından Meedo'dan karşı hamlenin gecikmediği de konuşuluyor. Dünyaevine girmek için gün saydıkları düşünülürken gelen ayrılık sonrası Alsaloussi'nin, sevgilisine hediye ettiği arabayı geri istediği öne sürülmüştü.

"HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR"
Subaşı, 5 Haziran'da Ibiza'da sevgilisinin romantik evlilik teklifine 'Evet' demişti. Nikah masasına giden yolda üçüncü kez ayrılık kararı alan ikiliden Şeyma, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.

Bir binadan çıkan fenomen, aracının içinden basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. Konu biten ilişkisine gelince “Her işte bir hayır vardır. Buna inanıyorum” dedi.

"BARIŞMA OLMAYACAK"
Neşesinin yerinde olduğu gözlenen Şeyma Subaşı, “Alsaloussi ile tekrardan birliktelik olur mu?” şeklindeki soruya ise kesin bir dille “Tekrar bir barışma olmayacak” yanıtını verdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.