Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Momtalks ailelere rehber oldu

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen MomTalks 2019, ebeveynler ile uzmanları bir araya getirdi.

|

Grand Pera Emek Sahnesi’nde, ‘Gelecek Anneden Başlar’ sloganıyla düzenlenen etkinlikte, ‘İlham Veren Anneler’, ‘Şefkatli Aile’, Şefkatli Toplum’, ’21. Yüzyılda Çocuk Yetiştirmek’ ve ‘Hayal Kuran Anneler’ oturumlarıyla ilham veren hikayeler konuşuldu. Organizasyonda, Doğa Rutkay, Tuluhan Tekelioğlu, Esra Akkaya, Zeynep İşman, Aslıhan Onaran, Hande Birsay, Arzu Erkan Yüce, Mümin Sekman, Mehmet Şakiroğlu ve Deniz Bayramoğlu’nun da aralarında bulunduğu isimler yer aldı.


Şidetin panzehiri şefkat
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan MomTalks’un fikir annesi Dr. Bahar Eriş, “Yaşadığımız zamanda, okuduğumuz haberler ve kaygı verici olaylar sebebiyle umutsuzluğa kapılabiliriz. Etrafımız bu kadar şiddetle doluyken şefkatten söz etmek ütopik gibi görünebilir. Ancak şiddetin panzehiri şefkat” dedi. MomTalks ana sponsoru Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu ise, “Çocuklarımızı anadilini çok iyi ve yetkin kullanan, bilimsel düşünebilen, İngilizce’yi çok iyi konuşan, teknolojiyi iyi okuyabilen, anlayışlı, empati kuran ve sorumluluk bilinci olan bireyler olarak yetiştirmeliyiz” şeklinde konuştu.
SEÇKİN ŞENVARDAR

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.