Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Monte Carlo’da rüya gibi balo!

Avrupa’nın en önemli yardım etkinliği olan Kızılhaç Balosu’nun 67’ncisi Monte Carlo’da yapıldı. Dünya jet - seti ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı gecede Sting, sahne aldı

|

Bu yıl 67’ncisi düzenlenen Kızılhaç Balosu renkli görüntülere sahne oldu. Geçen cumartesi Monte Carlo Yıldızlar Salonu’nda düzenlenen etkinlikte Monako Prensi II. Albert, Prenses Charlene ve Hannover Prensesi Caroline ev sahipliği yaptı.

Dünya sosyetesinden 900 davetlinin katılımıyla gerçekleşen gecede, efsane şarkıcı Sting, unutulmaz bir konser verdi.

Monte Carlo SBM in Türkiye ve Ortadoğu temsilcisi Hülya Biren tarafından ağırlanan 22 Türk davetli arasında Hande Sezer Pekcan, Semra ve Serpil Tanker, Lisa Maree Boersma ve Derya Bozovalı gibi isimler yer aldı. Gecede çekilen tombalada misafirler, Repossi, Chopard ve Rolex tarafından verilen hediyeler kazandı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.