Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Mucize kuzucuklar

İzmir’de meydana gelen depremden 65 saat sonra enkaz altından kurtarılan Elif Perinçek ve 91 saat sonra kurtarılan Ayda Gezgin mucizesi, tüm yurdu sevinç gözyaşlarına boğdu.

|

İzmir’de meydana gelen depremden 65 saat sonra enkaz altından kurtarılan Elif Perinçek ve 91 saat sonra kurtarılan Ayda Gezgin mucizesi, tüm yurdu sevinç gözyaşlarına boğdu. İstanbul cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Demet Sabancı Çetindoğan’dan Leyla Alaton’a, Hediye Güral Gür’den Oya Eczacıbaşı’na pek çok kişi sosyal medya hesaplarından duygularını paylaştı.

Işıl Reçber: Elif’in yaşam mücadelesini hayatım boyunca unutmayacağım. Gelmiş geçmiş olsun, Allah’ım bir daha hiçbirimize yaşatmasın böyle acıları, felaketleri.

Oya Eczacıbaşı: Bir kere daha anladık ki umut en büyük hazinemiz... Vitra İzmir mağaza müdürümüz Figen Gezgin ve üç yaşındaki kızı Ayda Gezgin, 30 Ekim’de meydana gelen İzmir depreminde dört gece enkaz altındaydı. Umut bekleyişinin ardından Ayda, 91 saatte mucizevi bir şekilde kurtarıldı. Annesi Fidan Gezgin’i ise kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. 

Arzu Sabancı: Mucize... Elif bebek, Ayda bebek Allah korumuş, gözetmiş. Siz bundan sonra başka sıkıntı, üzüntü görmeyin. Bize umut, sevinç oldunuz. Bu
bölgede canla başla çalışan kahramanlar yaşamdaki en büyük sevap ve duaları alıyorsunuz.

Demet Sabancı Çetindoğan: Allah’ım sen ne büyüksün... Çok şükür…

Emine Kamışlı: Elif, kendi minnacık ama kocaman yürekli büyük kızımız. Biz büyükler olarak seni incitmemeyi beceremedik, ama sen yine de binlercemize
umut oldun. Bundan böyle sadece hep gül inşallah!

Şebnem Çapa: Gözleri sevinçle yaşartan ne güzel bir fotoğraf. Elif bebek gibi henüz enkaz altında olanlar inşallah sağlam bir şekilde çıkarlar. Ayda bebek 91 saat sonra kurtuldu. Nefeslerimiz kesildi, sevinç gözyaşlarına boğulduk.

Feryal Gülman: Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe... Hoş geldin baharın, mucizenin adı Ayda, umut verdin. Anneciğin ise melek oldu.

Hediye Güral Gür: Duygular sel oldu akıyor... Umut, sevinç, acı, hüzün hepsi birbirine girdi. Allah ayağınıza taş değdirmesin, sen hep gül, güzelliklerle yaşa güzel Ayda. Dilerim, hayata hep böyle sımsıkı tutunursun güzel Elif...

PINAR SABANCI: 65’inci saatte minik Elif, 91’inci saatte Ayda bebek... Koca bir ülkeye vazgeçmeyen minik bedenlerinizle umut verdiniz, tek yürek birleştirdiniz. Sizi kurtaranlara, o canım kahramanlarımıza ömür boyu minnettarız…

Leyla Alaton: Mucizelerle dolu bir hafta olsun...

Fazıl Say:91 saat sonra hayata dönen güzel Ayda bebek. Gerçek bir mucize. Kurtarma ekiplerimize şükranla.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.