Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Müge Boz: İlk defa Vina olmadan tatile çıktık

Oyuncu Müge Boz ile basketbolcu eşi Caner Erdeniz Kapakdokya'da tatil yapıyor. Birlikte çekilen karelerini sosyal medya hesabından yayınlayan Boz, "İlk defa Vina olmadan tatile çıktık" dedi.

|

Normalleşme sürecinin başlamasıyla tatile çıkan Müge Boz - Caner Erdeniz çifti birçok ünlü ismin aksine, Bodrum ya da Çeşme'ye değil Kapadokya'ya gitti.
Çift, tatilden karelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

36 yaşındaki Boz, eşi ile havuzda çekilen karelerine, "İlk defa Vina olmadan baş başa hem tatil, hem de çekim için şehir dışına çıktık. Dinlendik, enerjimizi topladık, inanılmaz güzel yemekler yedik, tarihimizi öğrendik, güvercinler ve atların bu bölgedeki önemini anlatan çok güzel hikayeler dinledik. Yani yazın da Kapadokya'ya gelinirmiş..." notunu düştü.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.