Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Müge Boz'un doğum günü dilekleri

Oyuncu Müge Boz, basketbolcu eşi Caner Erdeniz ve kardeşinin düzenlediği sürpriz partiyle yeni yaşını kutladı.

|

Mutlu anlarını sosyal medya hesabından paylaşan Müge Boz, "Dileklerim, daha sevgi dolu bir ben olabilmek ve geçmişi bırakıp şimdiye odaklanmak" notunu yazdı.

37 yaşındaki oyuncunun, Instagram paylaşımı şöyle:
"Bu yeni yaşımda dileğim, daha sevgi dolu bir ben olabilmek. Önce kendimi ve sonra etrafımdakileri daha çok sevmek. Sevgi kafasını daha erken yaşlarımda fark etseydim iyiydi de. Bak yine geçmişe takılıyorum. O zaman bir dilek daha ekleyeyim, geçmişi bırakmak ana ve şimdiye odaklanmak. Caner ve kardeşim bana minik bir kutlama yapmışlar bahçede. Hala doğum günü kutlamalarımızı şöyle şanıyla yapamıyoruz. Bana mesaj atan güzel dilek ve kutlamalarda bulunanlara da çok sevgiler. İyi ki varsınız, insan ne kadar 'önemsemiyorum' dese de böyle mesajlar alınca bir hoş oluyor. Yoğunluktan kafamı toplayıp doğum günü paylaşımımı bile gecikmeli atıyorum. Neyse geç olsun güç olmasın. Çok sevgiler, öpücükler hepinize."

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.