Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Mumbai festivali başladı

Bu yıl 18’incisi düzenlenen ve Türkiye’nin konuk ülke olarak katıldığı Hindistan’ın en önemli film festivalinden ‘Mumbai Film Festivali’ görkemli bir açılışla başladı.

|

Açılış gecesine, festivalin Ulusal Filmler Jüri Başkanı olan yönetmen Reha Erdem ile ‘Kar Korsanları’ filminin yönetmeni Faruk Hacıhafızoğlu katıldı. Görkemli açılış, 23 yıldır kapalı olan ve restorasyonun ardından festival için ilk kez kapılarını açan tarihi Royal Opera House’ta gerçekleşti. Türkiye’de de büyük bir hayran kitlesi olan Hint yıldız Aamir Khan başta olmak üzere Bollywood’un dünyaca ünlü sanatçılarının katıldığı gecede renkli anlar yaşandı. Festivalin Ulusal Filmler Jüri Başkanı olan yönetmen Reha Erdem gecede yaptığı konuşmada, “Bu önemli festivalin jürisinde yer almak onur verici” dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.