Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Murat Komiser Medine'nin arka sokaklarında

"Arka Sokaklar" dizisinde "Murat Komiser" rolüyle ün kazanan Uğur Pektaş Umre ziyaretine gitti. Pektaş'ın fotoğrafını Instagram fenomeni Fatih Koyuncu hesabından paylaştı

|

"Arka Sokaklar" dizisinde "Komiser Murat" rolüyle ün kazanan, Gamze Özçelik'in eski eşi Uğur Pektaş Umre ziyareti için kutsal topraklara gitti.

MEDİNE'DE KARŞILAŞTILAR
Sarık sarıp cübbe giyen ünlü oyuncu, gözlerine Arap sürmesi çekti. Instagram fenomenlerinden Fatih Koyuncu ile Peygamber Efendimiz'inde kabrinin yer aldığı Medine'de karşılaşan Pektaş, burada Koyuncu ile selfie çekindi.

ŞÜKÜR NAMAZI KILDILAR
Fatih Koyuncu çektiği selfie'yi Instagram hesabından "Medine'nin arka sokaklarında komiser Murat ile birlikte nefislerimizle girdiğimiz çatışma sonrası zaferimizi Mescid-i Nebevide şükür namazı kılarak kutlarken " notuyla paylaştı.



© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.