Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Mustafa Aksakallı kimdir, kaç yaşında? Mustafa Aksakallı biyografisi

Ezgi Mola'nın sevgilisi olan işletmeci Mustafa Aksakallı ile evleneceği iddialarının ortaya atılmasının ardından magazin gündemini yakından takip eden vatandaşlar Mustafa Aksakallı kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Mustafa Aksakallı kimdir, kaç yaşında?

|

İki yıldır Ezgi Mola ile aşk yaşayan Mustafa Aksakallı magazin gündemini yakından takip eden vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya başladı. Çiftin Eylül ayı içerisinde nikah masasına oturacağı iddialarının ardından vatandaşlar Mustafa Aksakallı kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Mustafa Aksakallı kimdir?

MUSTAFA AKSAKALLI KİMDİR?

Mustafa Aksakallı'nın 1,80 boyunda 66 kilo olduğu biliniyor. Kuşadasında bir eğlence külübü sahibi olan Mustafa Aksakallı'nın Şarkıcı Berkay, Kerimcan Durmaz ve Gizem Karaca ile yakın arkadaş olduğu biliniyor. Mustafa Aksakallı'nın aslen İzmir'li olduğu biliniyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.