Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Mustafa Ceceli: En zor çalıştığım insan kendim

Popçu Mustafa Ceceli, Süper FM’de yayınlanan 'Duygu’yla Radyodayız' programına konuk oldu. Ceceli, "Neden herkesle düet yapıyorsun?" sorusuna yanıt verdi.

|

Mustafa Ceceli, "Benim düet geçmişim 2010 yılında Elvan Günaydın'la başlıyor. O kadar eski ki sonra Ajda Pekkan’la, ardından da pek çok isimle devam ediyor. Bu duruma geniş yelpazeden bakıyorum. Bazen bana talep geliyor, bazen de ben güzel şarkıysa dayanamayıp çöküyorum. Böyle her daim kendimi güncellemiş oluyorum. Yepyeni şarkılar, düetlerle Z kuşağının yeni müzisyenleriyle yolculuğumu uzatıyorum" dedi.

"BAŞKA SANATÇILARIN İŞLERİYLE DAHA ÇOK UĞRAŞIYORUM"
Müzik bilgisi olamayandan da fikirler aldığını belirten şarkıcı, "Sonuçta halk dinliyor yaptığımız şarkıları, dolayısıyla müzik bilgisi olamayanı da dinlerim. En zor çalıştığım insan kendim. Eşim Selin bana 'Başkalarıyla uğraştığı kadar kendinle uğraşmıyorsun Mustafa' diyor. İşini yaptığım sanatçıların işleriyle daha çok uğraşıyorum" şeklinde konuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.