Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Mustafa Uslu eski eşi Öznur Dursun'a 42 bin 653 TL ödeyecek!

Mimar Öznur Dursun, 'Ayla', 'Cep Herkülü: Naim' ve 'Müslüm' gibi çok izlenen filmlerin yapımcısı, eski eşi Mustafa Uslu’ya açtığı nafaka davasını kazandı.

|

Öznur Dursun ile Mustafa Uslu, beş yıl önce boşandı. Çocukların velayetini anneye veren mahkeme, yapımcının aylık toplam 12 bin TL iştirak nafakası ödemesine hükmetti.

İddiaya göre; Uslu, nafaka dışında çocuklarının okul masraflarına ilişkin de eski eşine ödeme yapacaktı. Ancak toplam 40 bin TL'lik ödemeyi yapmadı. Bunun üzerine Dursun, eski eşi hakkında icra takibi başlattı.

Mustafa Uslu da aleyhine yapılan icra takibini durdurunca eski eşine ‘itirazın iptali’ istemli dava açtı. Dursun’u haklı bulan mahkeme, Uslu’nun eski eşine faiziyle birlikte 42 bin 653 TL ödemesine karar verdi. Yapımcı ayrıca yüzde 20 icra inkar tazminatı da ödeyecek.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.