Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

MUTLAKA iZLEYiN

Film, Gonzo gazeteciliğinin babası Hunter S. Thompson’ın aynı adlı romanından...

|

TUTKU GÜNLÜKLERİ

Film, Gonzo gazeteciliğinin babası Hunter S. Thompson’ın aynı adlı romanından uyarlama ve 1950’lerde geçiyor. Bu dönemde Porto Riko’ya giden Amerikalı bir gazetecinin ‘düzen’i anlamasını konu alıyor. Başroldeki Johnny Depp’in performansı, filmin Amerikan Rüyası’na dair söyledikleri ve mizahı ihmal etmemesiyle, haftanın en başarılı filmi.
Milliyet sinema yazarı Nil Kural seçti.

MUTLAKA DiNLEYiN

RENK KÖRÜ/Yüksek Sadakat

Yüksek Sadakat geçen yıl çıkartmayı planladığı ‘Renk Körü’ albümünü Eurovision nedeniyle ertelemişti. Eurovision sürecinde haksız eleştirilere maruz kalan grup, suskunluğunu korudu ve yeni albümüne odaklandı. Yüksek Sadakat’ın üçüncü stüdyo albümü hem sound’u itibarıyla olgun hem de ‘Sana Aşık Yalnız Ben’ adlı çıkış şarkısının dipnotundaki gibi, doğru alıntının bir şarkıyı ne kadar iyi noktalara götürebileceğinin göstergesi. Yüksek Sadakat’tan tüm musikişinaslara saygıyla...
CADDE yazarı Tolga Akyıldız seçti.

MUTLAKA GiDiN

Sinek Kadar Kocam Olsun, Başımda Bulunsun

Başlık sizi yanıltmasın, Tiyatrokare’nin yeni oyunundan bahsediyorum. Hatice Meryem’in romanından sergilenen oyun, kadının gözünden farklı ‘kocalar’ı anlatıyor. Yönetmen Hülya Karakaş. Oyuncular Özge Özberk, Suna Keskin, Oya İnci, Duygu Yetiş, Özlem Çakar, Şirin Sevinç ve Veysel Diker. Bugün saat 15.30 ve 19.00’da Profilo Küçük Salon’da. Bilet fiyatları 35-45 TL arasında.
CADDE yazarı Çağdaş Ertuna seçti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.