Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Müzik yasaklanamaz!’

Sahne dünyasının ünlü isimleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarına sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi

|

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki akşam gerçekleşen kabine toplantısı sonrasında, “Kusura bakmayın, gece kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yoktur” şeklinde yaptığı açıklamaya, birçok sanatçı ‘KusuraBakıyoruz’ hashtag’iyle sosyal medyadan tepki gösterdi. Mekanlarda yasakların saatinin 24.00’e çekilmesi sonrasında; Nilüfer, Mahsun Kırmızıgül, Demet Akalın, Aylin Aslım, Berksan, Burhan Şeşen, Cenk Eren, Gökçe, Yüksek Sadakat, Işın Karaca, Harun Tekin, Defne Samyeli, Mabel Matiz, Ceylan Ertem, Gaye Su Akyol ve Derya Uluğ gibi sanatçılar, “Müzik yasaklanamaz!” diyerek, sahne emekçilerinin haklarını savundu. Şarkıcılara; Hazal Kaya, Farah Zeynep Abdullah, Kaan Urgancıoğlu, Dilşad Çelebi, Mert Fırat ve Oğuzhan Koç gibi oyuncular da destek verdi.

Daha önceki bir sahne fotoğrafını paylaşan Derya Uluğ, “Saat yaklaşık 00.30 idi. Tam da herkesi rahatsız ettiğim an” notunu düştü.

Işın Karaca, “Bugüne kadar kimseyi rahatsız ettiğimizi düşünmüyorum” diye konuştu.

Cenk Eren, “Sayın Cumhurbaşkanım, aldığınız bu kararı lütfen bir daha gözden geçiriniz ve geri alınız. Bu kararınız yine binlerce insanı işsiz bırakacak” şeklinde konuştu.

Nilüfer, “49 yıldır yapmış olduğum müzik hayatımda sizleri rahatsız ettim. Hakkınızı helal edin” dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.