Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Müzisyen olmasaydım, basketbolcu olurdum'

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü müzisyen ve şarkıcı Bora Duran oldu.

|

Bora Duran, Youtube’den canlı yayınlanan ve hayli keyifli anların yaşandığı ‘Hadi Be’ canlı yayınında, Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtladı.

Üniversitede okurken günde 6 saat basketbol oynadığını ve müzisyen olmasaydı basketbolcu olmayı çok istediğini belirten Duran, "Üniversiteye kadar günde 6 saat basketbol oynuyordum. Hatta müzisyen değil, basketbolcu olma durumum vardı” dedi.

Bir kadınla tanıştığı zaman ilk önce yüzüne baktığını vurgulayan Bora Duran, "Bir kadının ilk önce yüzüne bakarım. Çünkü yüzü onun nasıl birisi olduğunu anlamana yardımcı oluyor" şeklinde konuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.