Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Naz Elmas, iş adamı Erol Özmandıracı ile görüntülendi

2015 yılında 'Cicişler' olarak tanınan Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerle teknede görüntülenen iş adamı Erol Özmandıracı, geçtiğimiz akşam oyuncu Naz Elmas’la objektiflere takıldı.

|

Erol Özmandıracı, 2015 yazında Bodrum'da 'Cicişler' lakaplı Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerle görüntülenmişti. Bu kaçamağı üzerine eşi Ceylin Altunç boşanma davası açmıştı. Boşanmadan önce yeni aşka yelken açan Özmandıracı, geçtiğimiz yıl da aşkından çocuk sahibi olmuştu. Ünlü iş adamı, bu kez ünlü oyuncu ile objektiflere takıldı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Zorlu PSM'deki Raşit Bağzıbağlı defilesini izleyen Erol Özmandıracı, burada Naz Elmas'la tanıştı.

Defile öncesi sohbet eden ikili, ardından yemekte bir araya geldi. Güzel oyuncu ile ünlü iş adamının sonraki adresi Beymen oldu. İkili, görüntülendiklerinden habersiz birlikte alışveriş yaptı.

Geçtiğimiz yıl bankacı Cemre Bozer'le 5 aylık ilişkisini ailesinin vetosu nedeniyle bitiren 35 yaşındaki Naz Elmas, aşk orucunu yine iş dünyasından biriyle bozmuş oldu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.