Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Nazan Öncel oğlu Serkan Öncel'i evlendirdi

Şarkıcı ve söz yazarı Nazan Öncel, 18 yaşındayken nikah masasına oturduğu ve 12 yıl sonra boşandığı Salih Öncel ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Serkan Öncel'in evlendiğini duyurdu.

|

'Gitme Kal Bu Şehirde', 'Gidelim Buralardan', 'Erkekler de Yanar', 'Ukala Dümbeleği', 'Geceler Kara Tren' gibi unutulmaz şarkılara imza atan Nazan Öncel, 1973–1985 yılları arasında evli olduğu, 2017'de kanserden dolayı hayatını kaybeden Salih Öncel ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Serkan Öncel'i evlendirdi.

''BİZE DE BAYRAM BÖYLE GELDİ''

Serkan Öncel (49), sevgilisi Pınar ile dünyaevine girdi. Mutlu haberi ''Bize de bayram böyle geldi. Bu vesileyle herkesin bayramını kutlarım.'' sözleriyle duyuran ünlü şarkıcı, oğlu ve gelininin nikâhından bir kareye yer verdi.

Nazan Öncel'in paylaşımına takipçilerinden tebrik mesajları yağdı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.