Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Nazlı Kayı nişanlısının doğum gününü böyle kutladı

Şimdilerde Bodrum'da deniz ve güneşin tadını çıkaran Hacı Sabancı-Nazlı Kayı çiftinden Kayı, müstakbel eşinin yeni yaşını; sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla kutladı.

|

Nikah masasına oturmak için gün sayan Hacı Sabancı-Nazlı Kayı, şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor. Geçtiğimiz haftalarda Miami'ye giden ardından Bodrum'a geçen ikiliden Hacı Sabancı, 34 yaşına bastı.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Nazlı Kayı da nişanlısının doğum gününü Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutladı. 27 Kayı, paylaşımına; "Seninle her gün yeni anılar yaratmak tarif edilemez" notunu düştü.

Paylaşım binlerce yorum ve beğeni alırken, yorumların arasında Hacı Sabancı’nın annesi Arzu Sabancı’nın emojili yorumu dikkat çekti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.