Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ne yaptın Mete?

İntenet alemi "Mete" fırtınasıyla sallandı.

|

Aras Bulut İynemli. Yani Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin Mete'si.

Bu hafta sosyal medya Mete'yi de konuştu.Mete'nin Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki yangın çıkarma sahnesi hafta boyunca gündemi meşgul eden konulardandı..

Ünlüsü de ünsüzü de genç oyuncuya övgüler yağdırdı..

Oyuncu Mehmet Günsur ve şarkıcı Demet Akalın ,Armağan Çağlayna gibi Twittercılar Mete'yle ilgili şu Tweetleri girdi: Demet Akalın: Bu Mete'yi oynayan nasıl bir çocuktur yaaa!!! Pesss oyunculuğa alkışşşş! Mehmet Günsür: Öyle bir geçer zaman ki de adrenalin tavan yapmış durumda :D bu Mete denen çocuk Oscar'lık performans sergiliyor diyiyim size.

Armağan Çağlayan:Mete acayıp oynuyor! Alkıslar alkıslar alkıslar! Nasıl bır oyunculuktur. ! Bravo Mete geyikleri sırasında dönen ve haftanın en çok retweet edilenleri arasına giren bir tweeti sizlerle paylaşıp bu haftalık noktayı koyuyorum.

Mete sen naptın?!? o döktüğün benzinin litresi bugün 4 TL !!! ? Haha kim bulmuşsa güzel bulmuş :)

Orkun Ün - Kanal D.com.tr

İŞTE O SAHNE:

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.