Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Necati Şaşmaz'ın kaza sonrası ilk görüntüsü!

Kurtlar Vadisi setinde geçirdiği kaza nedeniyle çenesi kırılan Necati Şaşmaz kazadan sonra ilk kez görüntülendi. Eşi Nagehan Şaşmaz ile Bakü 2015 Avrupa Oyunları Tanıtımı gecesinde görüntülenen ünlü oyuncunun sete döneceği de gelen haberler arasında.

|

Kaza yapan Necati Şaşmaz’ın hızla iyileştiği ve gelecek hafta dizi çekimlerine katılacağı haberleri gelirken ünlü oyuncu ilk kez görüntülendi.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz, 10 gün önce sette kullandığı Aston Martin ile büyük bir kaza geçirmiş ve hastanelik olmuştu. Çene kemiği kırılan Şaşmaz’ın geleceği ekibi fena halde düşündürüyordu. Başkasının dublaj yaptığı Şaşmaz’ın sesinin kullanılması da planlar arasındaydı.

Şaşmaz ise sürpriz yaptı ve hızla iyileşme sürecine girdi. Yavaş yavaş konuşmaya başlayan oyuncunun gelecek haftadan itibaren tam zamanlı olarak çekimlere katılacağı öğrenildi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.