Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Nefes kesti

New England Patriots ile Los Angeles Rams arasında gerçekleşen Super Bowl’a, devre arasında konser veren Maroon 5 grubu damga vurdu.

|

ABD’nin en büyük spor organizasyonu olan Amerikan Futbolu Ligi’nin (NFL) şampiyonluk mücadelesi Super Bowl’da, New England Patriots ile Los Angeles Rams karşı karşıya geldi. New England Patriots’un altıncı kez kupa kazandığı mücadelede, oynanan maç kadar devre arası şovu da konuşuldu. Adam Levine’in solistliğini üstlendiği Maroon 5’ın konseri büyük beğeni topladı. Atlanta’daki 71 bin kapasiteli Mercedes-Benz Stadyumu’nda düzenlenen organizasyonda, Maroon 5 sevilen şarkılarını seslendirdi.

Sahnede soyundu
Şovun sonunda Levine, ateşin içinde tişörtsüz bir şekilde şarkılarını söyledi. Sönük geçtiği düşünülen müsabakayı seyredenler, Maroon 5’ın performansının maçtan daha heyecan verici olduğu yorumunu yaptı. Levine, konserin ardından Instagram’dan “Bu tarihi fırsat ve dünyanın en büyük sahnesinde çalma şansı için evrene, hayallerimizi gerçekleştirdikleri için fanlarımıza ve bizleri hep ileri taşıdıkları için eleştirmenlere teşekkür ederim” dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.