Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Nefise Karatay: Benim de sıkıntılı dönemim oldu, aileme sarıldım!

Bir dönemin en ünlü modellerinden Nefise Karatay, önceki gün Nişantaşı Citys'te görüntülendi. Güzelliği ve fit hali ile yıllara meydan okuyan Karatay, oyuncu Müjde Uzman'ın açıklamaları sonrası gündeme gelen 'tükenmişlik sendromu' ile ilgili konuştu.

|

Eski manken Nefise Karatay, geçtiğimiz sene yaptığı "Botoksum, dolgum yok" açıklamasıyla gündem olmuştu. Genç kızlara taç çıkartan 48 yaşındaki ünlü isim, konuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Çok fazla estetik yaptırmıyorum. Zaten 'dolgu ve botoks yaptırmıyorum' dediğimde olay oldu. Yüz yogası yapıyorum. Haftada üç gün spora gidiyorum. Zararlı alışkanlığım yok, düzenli hayatım var.

"NEW YORK'TA TÜRK EVİ'NE GİTTİM"

Nefise Karatay, geçtiğimiz gün Nişantaşı Citys'te objektiflere takıldı. Salı günü gerçekleşecek bir etkinlik için kostüm almaya geldiğini belirten Karatay, "Türk Günü Yürüyüşü için New York'taydım. Türk Evi'ne gittim, muhteşemdi. Her anlamda güzel geçti. Yeni bir reklam çektim. Program devam ediyor" dedi.

Yıllardır hep aynı formda olan model, "Düzenli besleniyorum ve spor yapıyorum. İçinde kötü duygu barındırmazsan, kötü bir görüntü yansımaz" diye konuştu.

"GÜZEL ÜLKEM"

Ünlü isim, "Yurt dışına yerleşme durumunuz var mı?" sorusuna, "Öyle bir durum yok. Ben ve eşim Yusuf'un ailesi burada... İleride çocuğum büyür, şartlar değişebilir ama güzel ülkem" yanıtını verdi.

Yusuf Day ile 2012'den beri mutlu bir evlilik sürdüren Maya adını verdikleri, 8 yaşında bir kızı bulunan Karatay, ikinci çocuğu düşünmediklerini belirterek; "Maya voleybol ve atletizm yapıyor. Güzel bir okula gidiyor. Onu destekliyoruz. Önemli olan sağlıklı olsun" dedi.

"HERKESİ ANLAMAK LAZIM"

Oyuncu Müjde Uzman'ın açıklamalarıyla gündeme gelen 'Tükenmişlik Sendromu' ile ilgili konuşan Nefise Karatay, şu ifadeleri kullandı:

Dışarıdan baktığınızda herkes mutlu ama içi öyle değil. Herkesi anlamak lazım. Müjde atlatacaktır. Muhakkak yıpranmıştır. Sonuçta insanız. Benim de sıkıntılı dönemim oldu, aileme sarıldım. Az ama öz insan olsun diye bakıyorum. O zaman yıpranmıyorsun. İnsanlar sınırları aştığı zaman yıpratabiliyorlar.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.