Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Nicole inanılmaz bir kadın’

2003-2005 arasında Nicole Kidman'la nişanlı olduğu ortaya çıkan Lenny Kravitz, “Olağandışı bir ilişkiydi. Umarım böyle bir aşkı yeniden yaşarım” şeklinde konuştu.

|

Lenny Kravitz, internet sitesi mrporter.com’un sorularını yanıtladı. Şarkıcı, bu yılın başında “2003’te Lenny ile nişanlanmıştık” açıklamasını yapan eski sevgilisi Nicole Kidman’la ilgili ilk kez konuştu.

Oyuncudan 14 yıl sonra gelen itiraf sonrası sessizliğini koruyan Kravitz, içini döktü: O, inanılmaz bir kadın. Birbirimizin aynası gibiydik. Olağandışı bir ilişkiydi. Umarım böyle bir aşkı yine yaşarım.

Eski sevgilileriyle arkadaş kalmaya çalıştığını söyleyen şarkıcı, oyuncuyla uzun yıllardır dost olduklarını belirtti.

Kidman, yapımcılığını üstlenip, başrolünü oynadığı ‘Big Little Lies’ dizisinde Kravitz’in 29 yaşındaki kızı Zoe ile kamera karşısına geçiyor. Oyuncu, Zoe’nin ekibe katılmasının ardından “Aileden biri. Babasını çok iyi tanıdığım için onu hemen bağrıma bastım” açıklamasını yapmıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.