Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

NİHAT DOĞAN’IN HESABI ÇALINDI

Nihat Doğan sosyal medyadaki korsanlardan yana dertli. Geçen haziranda hacklenen Doğan’ın Twitter sayfası, önceki akşam da ‘Siber Ergenekon Tim’ tarafından ele geçirildi.

|

Türkücünün hesabı, attığı “Hem koyun helal bi hayvandır. AKP seçmeni koyunsa, CHP seçmeni domuz sürüsüdür” tweet’inden sonra hacklendi. Açtığı yeni hesap üzerindenhacker’larla tartışan türkücü, tehditler savurdu: “Seni karşıma alıp, bizzat ben hackleyeceğim. Hırsız hırsız diye bağırıyorsunuz ama asıl hırsız olan kim apaçık ortada... En fazla bir hafta içinde seni karşıma alacağım, gün say. Canımın sıkıldığı giden hesap değil, bu ş...sizlerle aynı ülkede yaşıyor olmak. ” Daha sonra Murat Avcı isimli hacker, ‘Siber Ergenekon Tim’ ekibinden hesabı geri aldı ve Nihat Doğan’a teslim etti.

SERCAN KISMET

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.