Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Nuri Bilge Ceylan’ın dünyasına dahil olmaya çalıştım'

Oyuncu Bennu Yıldırımlar, rol aldığı 'Ahlat Ağacı' filminin Kanyon AVM'de gerçekleşen basın gösterimi öncesi açıklamalarda bulundu.

|

Bennu Yıldırımlar, Nuri Bilge Ceylan’ın sekizinci uzun metrajlı filmi 'Ahlat Ağacı'nda 'Sinan’ın (Doğu Demirkol) annesi 'Asuman' karakterini canlandırıyor.

Başarılı oyuncu, Nuri Bilge Ceylan’ın özel bir yönetmen olduğunu belirterek, “Çekimler süresince elimden geldiğince onun dünyasına titizlikle dahil olmaya çalıştım. İzleyicilerin de kendi duygularına yakın şeyler bulacağına eminim” ifadelerini kullandı.

Başrollerini Doğu Demirkol ve Murat Cemcir’in paylaştığı filmde; Bennu Yıldırımlar, Hazar Ergüçlü, Serkan Keskin, Tamer Levent, Akın Aksu, Ahmet Rıfat Şungar, Kubilay Tuncer, Öner Erkan, Kadir Çermik, Ercüment Balakoğlu, Özay Fecht, Sencar Sağdıç ve Asena Keskinci rol alıyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.