Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ocean's 8 oyuncuları! Ocean's Eight filmi konusu nedir, ne zaman çekildi?

Komedi ve suç türünde vizyona giren Ocean's Eight filmi, Hollywood'u yıldız isimlerini buluşturuyor. Sandra Bullock'a Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Rihanna ve Elizabeth Banks gibi isimler eşlik ediyor. İşte, Ocean's 8 filmi oyuncu kadrosu...

|

Ocean's 8 filmi, 2018 yılında vizyona girdi. Film, Debbie adındaki kadının bir gala gecesinde gerçekleştireceği soygunu konu alıyor. Filmin yönetmenliğini Gary Ross yaparken senaryosunu ise Olivia Milch kaleme alıyor.

OCEAN'S 8 FİLMİ KONUSU

Danny Ocean'ın kız kardeşi Debbie (Sandra Bullock), New York City'de düzenlenecek olan MET Ball gala gecesini soymayı planlar ve bunun için de Lou (Cate Blanchett), Rose (Helena Bonham Carter), Daphne Kluger (Anne Hathaway), Nine Ball (Rihanna), Tammy (Sarah Paulson), Amita (Mindy Kaling) ve Constance (Awkwafina) ile bir suçlu çetesi kurar.

OCEAN'S 8 OYUNCULARI

Sandra Bullock - Debbie Ocean, Danny Ocean’ın kız kardeşi
Cate Blanchett - Lou
Helena Bonham Carter - Rose
Anne Hathaway - Daphne Kluger
Rihanna - Nine Ball
Sarah Paulson - Tammy
Mindy Kaling - Amita
Awkwafina - Constance
Damian Lewis - Debbie'nin eski sevgilisi
Matt Damon - Linus Caldwell
James Corden
Richard Armitage

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.